TIETOSUOJAILMOITUS

Voimaantulopäivä: 29.7.2019

Mediabrands Worldwide, Inc. (“Mediabrands” tai “IPG Mediabrands”) kunnioittaa tietosuojaan liittyviä huoliasi.  Tämä tietosuojailmoitus kuvaa millaista tietoa kerätään IPG Mediabrandsin (“me” eri muodoissaan) sivustolla (osoitteessa www.ipgmediabrands.com) (“sivusto”) ja Mediabrands Data & Technology -osastomme (“MBD&T”) tuottamien mainospalvelujen kautta.  Ilmoituksessa kuvataan myös, miten tämäntyyppistä tietoa käytetään, jaetaan muille tahoille, säilytetään ja suojataan sekä miten yksittäiset henkilöt voivat ottaa meihin yhteyttä tietosuojakäytäntöihimme liittyen ja käyttää oikeuksiaan.

 

Tietojen kerääminen ja käyttö

 

Henkilötiedot, joita luovutat meille sivustomme kautta.

Saatamme kerätä ja taltioida henkilötietoja, jotka olet vapaaehtoisesti luovuttanut meille lähettäessäsi meille sähköpostia sivustomme sähköpostihyperlinkkien kautta.  Käytämme luovuttamiasi tietoja vastataksemme pyyntöösi tai kysymykseesi.

 

Tiedot, joita keräämme automatisoitujen keinojen kautta.

MBD&T:n tarjoamien palvelujen kautta: MBD&T tarjoaa erikoistuneita analytiikkapalveluja ja -työkaluja, jotka auttavat MBD&T:n asiakkaita tekemään verkkomainonnasta asiaankuuluvampaa, sekä mainosten kohdennus- ja raportointipalveluihin, kuten kohderyhmän tunnistamiseen, mittaus- ja aktivointikäyttöön ja kampanjatulosten analysointiin sekä digitaalisten kohderyhmätietojen, sosiaalisen median katsausten sekä kohderyhmäkatsausten tuottamiseen ja arviointiin. Palvelujen tarjoamisen yhteydessä MBD&T saa käyttöönsä salanimettyjä kuluttajien henkilötietoja.  Salanimetyissä tiedoissa henkilön tunnistavat tiedot on korvattu pseudonyymeillä (arvoilla, joita ei voida käyttää yksittäisen henkilön suoraan tunnistamiseen).

MBD&T lisensoi salanimettyä henkilö- ja käyttäytymistietoa kolmansilta osapuolilta (esim. datamyyjiltä) auttaakseen toimeksiantajiaan toimittamaan verkkomainontaa nykyisille asiakkailleen tai kuluttajille, jotka muistuttavat toimeksiantajan nykyisiä asiakkaita tiettyjen henkilö- tai käyttäytymisominaisuuksien osalta. Nämä kolmannet osapuolet ovat vastuussa omien tiedonkäsittelytoimiensa laillisten perusteiden määrittelystä, jos sovellettava lainsäädäntö näin edellyttää.  Henkilö- ja käyttäytymistiedot lähetetään kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle, joka isännöi tietoja MBD&T:n puolesta ja joka yhdistää tiedot henkilötietoihin, jotka toimeksiantajat ovat lähettäneet asiakkaistaan kolmannen osapuolen isännälle.  Kolmannen osapuolen isäntä lähettää MBD&T:lle satunnaisesti laadittuja yksilöllisiä tunnisteita (“MBD&T-tunnisteet”) ja tiettyjä asiayhteystietoja salanimettyjen asiakkaiden erittelyä varten.  Esimerkiksi MBD&T-tunnisteet ryhmitellään niihin, jotka omistavat tai jotka eivät omista toimeksiantajan tuotetta.

MBD&T yhdistää MBD&T-tunnisteet henkilö- ja käyttäytymistietoihin voidakseen arvioida ja koostaa kohderyhmäsegmenttejä ja luodakseen täsmennetyn MBD&T-tunnistekokonaisuuden MBD&T:n asiakkaille.  Näitä kohderyhmäsegmenttejä käytetään kuluttajien kiinnostuksen kohteita vastaavaan asiaankuuluvaan mainontaan, suositusten tekoon ja kuluttajien analysointiin.  MBD&T lähettää tämän jälkeen täsmennetyt MBD&T-tunnisteet kolmannen osapuolen isännälle, joka muuntaa täsmennetyt MBD&T-tunnisteet yksilöllisiksi tunnisteiksi ja toimittaa ne teknologiakumppaneille (kuten mainosvälittäjät, mediayritykset, mainostoimistot ja mainonnan sponsorit) verkkomainontaa varten.

MBD&T saa lisäksi käyttöönsä kuluttajiin liittyvää salanimettyä ja/tai ryhmiteltyä henkilötietoa mainosteknologiakumppaneilta, mainospalvelimilta ja kysyntäpuolen alustoilta voidakseen ymmärtää kuluttajien verkkomainoskäyttäytymistä (katsottiinko mainosta, klikattiinko mainosta) tai muuta asiaankuuluvaa toimintaa (esim. ostetut tuotteet) voidakseen luoda ja arvioida digitaalista kohderyhmätietoa sekä seurata, mitata ja raportoida toimeksiantajiensa digikampanjoiden tuloksia.

 

Oman sivustomme kautta:  Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle informatiivisen ja asiaankuuluvan käyttökokemuksen sivustollamme.  Tämän tavoitteen saavuttamiseksi keräämme sivustollamme kävijöistä automatisoiduin keinoin tietoja, joita voivat olla esim. laitteen IP-osoite, domain-nimi, laitteisiin liittyvät tunnisteet, laitteen ja käyttöjärjestelmän tyyppi ja ominaisuudet, verkkoselaimen ominaisuudet, selaintoimintotiedot, viite-URL:t, käyttäjän toiminnot sivustolla (kuten avatut sivut, klikatut linkit ja käytetyt ominaisuudet) sekä sivustovierailujen päivämäärät ja ajat.  Näiden tietojen kerääminen auttaa meitä muokkaamaan sivustoamme paremmaksi kävijöille.

Keräämme sivustollamme tietoja useiden automatisoitujen keinojen kautta seuraavassa selitetyllä tavalla.

 

Evästeet ja verkkomajakat.

“Eväste” on tekstitiedosto, jonka verkkosivusto lähettää kävijän tietokoneelle tai muulle verkkoon yhdistetylle laitteelle ja joka tunnistaa kävijän selaimen tai tallentaa tietoa tai asetuksia selaimeen.  “Verkkomajakka”, jota kutsutaan myös internet-tunnisteeksi, pikselitunnisteeksi tai näkymättömäksi GIFiksi, linkittää verkkosivustot verkkopalvelimiin ja niiden evästeisiin, ja niitä voidaan käyttää evästeiden kautta kerätyn tiedon lähettämiseen takaisin verkkopalvelimelle. Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme saatamme käyttää verkkomajakoita tai pikseleitä sähköposteissa avustamaan vastausmäärien seurannassa, tunnistamaan milloin sähköpostimme luetaan tai lähetetään eteenpäin sekä muihin seuraavassa eriteltyihin tarkoituksiin.

Nämä teknologiat auttavat meitä (1) muistamaan tietosi, jottet joudu syöttämään niitä uudelleen; (2) seuraamaan ja ymmärtämään, miten käytät sivustoa; (3) muokkaamaan sivustoa omien asetuksiesi mukaiseksi; (4) mittaamaan sivuston käytettävyyttä; (5) ymmärtämään viestintämme tehokkuutta sekä (6) muuten hallinnoimaan ja tehostamaan sivuston toiminnallisuutta.

 

Pyydämme sovellettavan lain määräämällä tavalla sinulta ennakkosuostumusta ennen kuin asetamme tietokoneellesi evästeitä tai vastaavia teknologioita. Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa klikkaamalla tätä.  .  Lisäksi voit estää tietyntyyppisten evästeiden lataamisen tietokoneellesi valitsemalla selaimestasi tarkoituksenmukaiset asetukset. Useimmat verkkoselaimet kertovat, miten voit estää uusien selainevästeiden vastaanottamisen, miten saat ilmoituksen uusista selainevästeistä ja kuinka voit poistaa nykyiset evästeet käytöstä. Ohjeet siihen, miten teet tämän omalla selaimellasi löydät klikkaamalla selainvalikkosi Ohje-kohtaa tai käymällä osoitteessa www.allaboutcookies.org.  Tätä sivustoa ei ole suunniteltu vastaamaan selainten lähettämiin Do Not Track -pyyntöihin.  Huomaathan, että ilman evästeitä tai muita automatisoituja työkaluja et välttämättä pysty käyttämään kaikkia sivuston ominaisuuksia.

 

Kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkapalvelut

Käytämme sivustollamme kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkapalveluita, kuten Google Analyticsia. Google Analytics käyttää teknologioita kuten evästeitä keräämään tilastotietoa verkkosivuilta ja analysoimaan miten käyttäjät käyttävät sivustoamme.  Google lähettää ja tallentaa evästeen sivustomme käytöstäsi keräämät tiedot (kuten IP-osoite, avattu URL-osoite, sivustokatselun päivämäärä ja aika) Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille.  Google käyttää näitä tietoja seuratakseen sivustokäyttöäsi, koostaakseen verkkosivuston aktiviteettiraportteja verkkosivujen ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja.  Google saattaa siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille lain niin edellyttäessä tai kun kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.  Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöstä Google Analyticsin osalta on osoitteessa http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.  Voit estää Google Analyticsin käytön osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl+en=GB.

 

Tietojen jakaminen

Emme myy tai muuten julkaise keräämiämme henkilötietoja muuten kuin tässä kuvatulla tavalla tai muulla käyttäjille henkilötietojen keräämisen yhteydessä kerrotulla tavalla.

Saatamme jakaa Mediabrandsin sivustokävijöiden meille luovuttamia tietoja eteenpäin palveluntarjoajille, jotka vastaavat puolestamme esimerkiksi tämän sivuston isännöinnistä tai tietoanalytiikasta, tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.  Emme valtuuta palveluntarjoajiamme käyttämään tai luovuttamaan tietoja muuten kuin meille tuotettavien palvelujen tai lain vaatimusten kannalta tarpeellisella tavalla.

Saatamme jakaa MBD&T:n tarjoamien palvelujen kautta automatisoiduilla keinoilla kerättyjä tietoja käsittelyn jälkeen toimeksiantajillemme raportointitarkoituksiin, katsausten ja analyysin tuottamiseksi, auttaaksemme toimeksiantajiamme ymmärtämään tuotemerkkinsä mieltämisessä kuluttajien keskuudessa ja neuvoaksemme toimeksiantajiamme mediasuunnittelussa.  Saatamme jakaa näitä tietoja myös tytäryhtiöillemme analytiikkatarkoituksiin tai teknologiakumppaneillemme (kuten mainosjakelijat ja mediayritykset) asiaakuuluvien, yksilöityjen mainoksien toimittamista varten.

Lisäksi saatamme luovuttaa sinua koskevia tietoja lain, säädöksen tai oikeudellisen menettelyn (kuten tuomioistuimen määräyksen tai haasteen) edellyttämällä tavalla, lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtion viranomaisten pyynnöstä, suojellaksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme tai laittoman toiminnan, epäiltyjen petosten tai tämän sivuston käyttöehtojen tai muiden sovellettavien käytäntöjen rikkomusten tutkintaa, ennaltaehkäisyä tai niihin puuttumista varten.  Pidätämme myös oikeuden siirtää hallussamme olevia henkilötietojasi eteenpäin siinä tapauksessa, että myymme tai siirrämme yrityksemme omaisuuden eteenpäin osittain tai kokonaan (kattaen myös uudelleenjärjestelyt, toiminnan loppumisen ja konkurssiselvitykset).

 

Turvallisuus

Tietojen turvallisuus on meille tärkeää ja suojaamme mahdollisesti keräämiämme henkilötietoja kohtuullisin hallinnollisin, teknisin ja organisatorisin toimenpitein.  Internetin avoimesta luonteesta johtuen emme kuitenkaan voi taata, että keskinäinen viestintämme tai sivustollemme tallennetut tiedot ovat täydellisessä turvassa.

 

Linkit muille sivustoille

Mediabrandsin sivustolla voi olla navigointia helpottavia ja tietoa edistäviä linkkejä muille verkkosivustoille.  Nämä verkkosivustot saattavat toimia meistä riippumattomasti.  Linkitetyillä sivustoilla saattaa olla omat tietosuojailmoituksensa tai -käytäntönsä, joihin tutustuminen on erittäin suositeltavaa näiden sivustojen henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevien käytäntöjen ymmärtämiseksi.  Emme ole vastuussa linkitettyjen sivustojen sisällöstä, mistään näiden sivustojen käytöstä tai niiden tietosuojakäytännöistä.

 

Lapset

Sivustoamme ei ole tarkoitettu lapsille emmekä tietoisesti pyydä alle 16-vuotiaita lapsia luovuttamaan henkilötietojaan meille tai viesti heidän kanssaan.  Sivustoa ei myöskään ole tarkoitettu vajaakykyisille henkilöille, emmekä tietoisesti pyydä vajaakykyisiä henkilöitä luovuttamaan henkilötietojaan meille.  Jos saat tietoosi, että oma lapsesi, kuka tahansa holhouksessasi oleva lapsi tai muuten vajaakykyinen henkilö on luovuttanut meille tietojaan ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, ota meihin yhteyttä seuraavassa kuvatulla tavalla.

 

Tietojen siirtäminen

Saatamme siirtää sinusta keräämiämme henkilötietoja vastaanottajille (mukaan lukien tytäryhtiömme ja sisaryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat), jotka toimivat muussa kuin tietojen alkuperäisessä keräysmaassa.  Näissä maissa ei välttämättä sovelleta samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alunperin luovutit tiedot.  Kun siirrämme tietojasi muihin maihin, suojaamme näitä tietoja tässä tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla.

Jos asut Euroopan talousalueella (“EEA”), Yhdistynyt kuningaskunta (UK) tai Sveitsissä, Mediabrands noudattaa Yhdysvaltoihin tapahtuvien henkilötietojen luovutusten osalta EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisiä, Yhdysvaltain kauppaministeriön, EU:n ja Sveitsin liittovaltion tietosuoja- ja tietovaltuutetun kehittämiä Privacy Shield -ohjeistuksia, jotka koskevat henkilötietojen luovuttamista EEA:sta, UK ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin. Tutustu EU:n/Sveitsin ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -tietosuojakäytäntöön klikkaamalla tätä.

 

Oikeutesi ja valintasi

Sinulla on tiettyjä vaihtoehtoja sinusta keräämiimme henkilötietoihin liittyen, kuten esimerkiksi miten olemme sinuun yhteydessä. Jos haluat muuttaa asetuksiasi tai lähettää meille pyynnön, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa “Näin otat meihin yhteyttä” kuvatulla tavalla. Lisäksi voit milloin tahansa kieltää meitä lähettämästä sinulle markkinointiviestintää sähköpostitse klikkaamalla meiltä saamiesi markkinointisähköpostien peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä seuraavassa kuvatulla tavalla.

 

Sinulla on sovellettavan lainsäädännön puitteissa oikeus (1) pyytää pääsyä sinusta säilyttämiimme henkilötietoihin, (2) pyytää meitä päivittämään, korjaamaan, täydentämään, poistamaan tai rajoittamaan tietojasi tai (3) käyttää tietojen siirrettävyyttä koskevia oikeuksiasi ja ottaa meihin yhteyttä seuraavassa kuvatulla tavalla. Asuinpaikastasi riippuen sinulla saattaa olla oikeus tehdä reklamaatio valtion sääntelyviranomaiselle, jos olet tyytymätön vastaukseemme. Kun laki niin edellyttää, voit perua minkä tahansa meille aiemmin antamasi suostumuksen tai vastustaa milloin tahansa henkilötietojesi käsittelyä yksilölliseen tilanteeseesi liittyvin oikeutetuin perustein, jolloin noudatamme toiveitasi jatkossa. Tietosuojan suojaamiseksi ja turvallisuuden ylläpitämiseksi saatamme varmistaa henkilöllisyytesi eri keinoin ennen kuin myönnämme sinulle pääsyn tietoihisi. Saatamme sovellettavan lainsäädännön sallimissa puitteissa pyytää sinulta maksua ennen kuin toimitamme sinulle kopion sinusta säilyttämistämme henkilötiedoista.

 

Muut verkkopalvelut ja kolmansien osapuolien ominaisuudet

Sivustolla saattaa olla muihin verkkopalveluihin ja sivustoihin johtavia linkkejä, joiden tarkoitus on edistää käyttökokemustasi ja tarjota lisätietoa. Näihin voi kuulua kolmansien osapuolien ominaisuuksia kuten sovelluksia, työkaluja, widget-ohjelmia ja lisäohjelmia (esim., Facebook-, Instagram-, Twitter- ja LinkedIn-painikkeet). Nämä palvelut, verkkosivustot ja kolmannen osapuolen ominaisuudet saattavat toimia meistä riippumattomasti. Näiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöt, mukaan lukien heidän sinusta mahdollisesti keräämät henkilötiedot, ovat kyseisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjen alaisia, ja ne on syytä lukea. Siltä osin kuin linkitetyt verkkopalvelut tai kolmansien osapuolien ominaisuudet eivät ole meidän omistuksessamme tai hallinnassamme, Mediabrands ei ota vastuuta näiden kolmansien osapuolien tietokäytännöistä.

 

Henkilötietojen säilytys

Säilytämme sinusta keräämiämme henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön sallimissa puitteissa niin kauan kuin (1) niitä tarvitaan alkuperäiseen keräämistarkoitukseen tämän tietosuojailmoituksen kuvaamin ehdoin tai (2) meillä on muu laillinen peruste säilyttää tietoja kauemmin kuin tietojen alkuperäinen keräämisperuste edellyttää.

Henkilötietojen säilytys

Säilytämme sinusta keräämiämme henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön sallimissa puitteissa niin kauan kuin (1) niitä tarvitaan alkuperäiseen keräämistarkoitukseen tämän tietosuojailmoituksen kuvaamin ehdoin tai (2) meillä on muu laillinen peruste säilyttää tietoja kauemmin kuin tietojen alkuperäinen keräämisperuste edellyttää.

Ota yhteyttä

Jos haluat muuttaa asetuksiasi, päivittää tai korjata tietojasi, lähettää pyynnön, esittää kysymyksiä tähän tietosuojailmoitukseen liittyen tai käyttää muita soveltuvia oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa contact@mbww.com tai postitse osoitteessa:

 

Yhdysvallat

 

IPG Mediabrands

100 West 33rd Street

9th Floor

New York, NY 10001, Yhdysvallat

Attn: Chief Data Strategist

 

 

Tämän tietosuojailmoituksen muutokset.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai täydentää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain ja julkaisemme kaikki muutokset tällä verkkosivustolla.  Merkitsemme tietosuojailmoituksen alkuun sen viimeisimmän päivitysajankohdan.  Viimeisin versio on hyvä tarkastaa usein.